Professioneel boekomslag laten maken

Een boekomslag moet een professionele, verzorgde uitstraling hebben, maar bovenal aanspreken bij de doelgroep. Dat trekt de aandacht. Roel Ottow heeft als ervaren grafisch ontwerper en illustrator veel ervaring met het maken van boekomslagen. Hij luistert naar uw wensen en ideeën en met zijn creativiteit en technische kennis komt u samen tot een schitterend resultaat!

Dé manier om u te onderscheiden

Een boekomslag maken is een creatief proces waarbij rekening gehouden moet worden met het genre of en de inhoud van het boek. De boekomslag geeft immers op een visuele manier weer waar het boek over gaat. Zeker als de schrijver (nog) niet erg bekend is, speelt een aantrekkelijk omslag een belangrijke rol. Het maken van een boekomslag moet daarom niet onderschat worden. Wanneer u Roel vraagt uw boekomslag te maken, bent u verzekerd van geheel eigen werk. Of het omslag met foto’s of met een illustratie gemaakt wordt of alleen typografisch, het boekomslag sluit aan bij uw doelgroep en budget.

Een passend boekomslag: the best book cover design

Wat op het ene boekomslag goed werkt, kan op een andere omslag volledig de mist ingaan. Roel is erin getraind de juiste keus te maken bij het ontwerpen van een boekomslag. Zijn kennis en jarenlange ervaring ondersteunen hem hierin. U bent bij hem aan het juiste adres voor het maken van een boekomslag dat een harmonieus en aantrekkelijk geheel vormt.

Uw huisstijl komt op allerlei communicatie uitingen terug. Een ervaren professional uw huisstijl laten ontwerpen is daarom een goed keus. Bij Roel weet u zeker dat de uitkomst naar wens zal zijn. Hij neemt u mee tijdens het gehele proces en zal tijdens het ontwerpen van de huisstijl zijn vele talenten laten zien. Met als resultaat een huisstijl die zit als gegoten bij de identiteit en het imago van uw bedrijf.

Na de Kunstacademie in Arnhem en werken in een verpakkingsontwerpstudio in Laren en een reclamestudio in Amsterdam begon Roel in 1985 als zelfstandig grafisch ontwerper. Hierdoor kan hij leunen op veel ervaring. In zijn vele jaren als grafisch ontwerper heeft hij zijn technieken ook steeds meer ontwikkeld. Met Roel als grafisch ontwerper kunt u rekenen op een prachtig resultaat.