Jouw creatieve poster ontwerper

Heb je binnenkort een evenement op de agenda staan en wil je dat naar buiten toe uitdragen? Schakel dan de hulp in van poster ontwerper Roel Ottow. Roel is een ervaren en creatieve vakman, die altijd in beelden denkt. Het ontwerpen van jouw poster begint voor hem al bij de eerste zin die u uitspreekt.

Niet zeuren, maar kleuren

Roel is een ontwerper en vormgever die van aanpakken weet. Door gebruik te maken van verschillende technieken en rekening te houden met de doelgroep en de boodschap die u uit wilt dragen, slaagt hij er steeds weer in te komen met een pakkend ontwerp. Het gebruik van onder andere ecoline, pastelkrijt, acryl of een combinatie daarvan zorgt telkens opnieuw voor een authentieke poster.  Een poster van Roel is uniek, visueel aantrekkelijk en kan rekenen op een hoge attentiewaarde. Roel is een poster ontwerper die zowel abstracte, als meer figuratieve posters ontwerpt.

Poster ontwerper met een doel

De kracht van een goede poster moet niet onderschat worden. Roel weet als ontwerper altijd de juiste snaar te raken. Een poster van Roel Ottow prikkelt en daagt uit. Daar kan men niet omheen!