Eigentijdse illustrator Roel Ottow

Een ervaren illustrator die uw boodschap direct vertaalt naar het perfecte beeld? Roel Ottow is een beelddenker die bij een artikel, een verhaal of een product al snel een afbeelding in zijn hoofd heeft. Door gebruik te maken van diverse technieken en zijn afbeeldingen toe te spitsen op doelgroep en omgeving, ontstaan unieke illustraties. Roel is een ervaren illustrator die zich bewezen heeft met illustraties in vele vormen.

Uniek en onderscheidend

Het werk van een illustrator moet bij de inhoud passen en mensen prikkelen om er iets mee te doen. De illustraties van Roel brengen dingen tot leven. Door zijn creativiteit en zijn wil om steeds nieuwe dingen uit te proberen ontstaan de meest unieke afbeeldingen. Als illustrator werkt hij onder meer met ecoline, met pastelkrijt of met acryl. Ook maakt hij illustraties op de computer of combineert hij verschillende technieken.

Illustrator voor kinderen

Kinderen denken anders als volwassenen. Roel is een ervaren illustrator die hierop inspeelt en weet waaraan illustraties voor kinderen moeten voldoen. Kinderen vinden het bijvoorbeeld in veel gevallen fijn dat het verhaal al is ingevuld. Zij willen dingen zien gebeuren. Roel brengt als illustrator hun fantasie tot leven en helpt ze het verhaal beter te begrijpen.