Grafisch ontwerper nodig?

Zoekt u iemand die de grafische vormgeving van uw drukwerk of digitale producten kan uitvoeren? Maak dan kennis met Roel Ottow. Deze grafisch ontwerper en illustrator beschikt over vele jaren ervaring en heeft uitgebreide kennis van het vak. Roel weet als geen ander wat wel werkt en niet werkt en is in staat uw wensen en ideeën gestalte te geven in schitterende grafische ontwerpen.

Aan de slag!

Roel houdt van aanpakken. Zijn motto is ‘niet zeuren, maar kleuren’. Doordenken is zeker van belang bij een ontwerp, maar ondertussen wil hij wel aan de slag. Roel is creatief en slim en toont keer op keer aan dat kwaliteit, levertijd en budget heel goed samen kunnen gaan. Afspraken die u maakt met Roel komt hij altijd na en de kwaliteit is met Roel als ontwerper gegarandeerd. Hij is een man van zijn woord en van Gods Woord. Dit betekent echter niet dat hij alleen maar voor christelijk media en boeken ontwerpt. Roel heeft als grafisch vormgever gewerkt voor veel verschillende opdrachtgevers, zowel christelijke als seculiere.

Grafisch ontwerper sinds jaar en dag

Al in 1985 begon Roel met zijn werkzaamheden als grafisch ontwerper. Hierdoor kan hij leunen op veel ervaring. In zijn vele jaren als ontwerper heeft hij zijn technieken ook steeds meer ontwikkeld. Met Roel als grafisch vormgever kunt u rekenen op een prachtig resultaat.