Een cartoon maken is de perfecte manier om een serieuze boodschap met een grappige twist over te brengen. Er zijn legio scenario’s waarin mensen en bedrijven een cartoon laten maken. De essentie ervan is echter altijd hetzelfde: een cartoon maakt de boodschap duidelijk en zorgt voor een glimlach. Wilt u ook een ‘rake’ cartoon maken? Maak kennis met ras-illustrator Roel Ottow!

Cartoons maken, een vak apart
Cartoons maken blijft een vak apart. Een cartoon maken vraagt om kennis, denkwerk en een vaardige, creatieve hand voor de uitwerking. Theoretische kennis over lijnvoering, compositie, perspectief en anatomie is mooi meegenomen bij het maken van een cartoon. Roel heeft dit allemaal meegekregen op de academie. Maar het belangrijkste bij het maken van een cartoon blijft wel het plezier, de gein en humor in de tekening. En dat zat er bij Roel al ver vóór de academie in.

Veelzijdige cartoons maken
Roel staat niet alleen bekend om zijn creativiteit, maar ook vanwege de vele technieken waarmee hij cartoons kan maken. Cartoons zijn er immers in talloze varianten. Ieder materiaal waarmee Roel een cartoon maakt, zorgt voor een eigen, unieke sfeer. Pastel ‘klinkt’ anders dan ecoline, en acryl ‘werkt’ anders dan computer. Zijn grote ervaring en veelzijdigheid maken Roel bij uitstek geschikt voor allerlei illustratie-opdrachten, waaronder het maken van cartoons.

Cartoons laten maken met de WOW-factor
Goed is voor Roel niet genoeg; hij gaat verder tot zijn cartoons de WOW-factor hebben. Waar Roel u met zijn cartoons positief verrast, biedt hij zakelijk gezien geen verrassingen. Afspraak is afspraak en deadline is deadline. Dankzij zijn punctualiteit is Roel uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare waarde voor talloze opdrachtgevers, waaronder reclamebureaus, uitgeverijen en tijdschriften.

 

Laat uw cartoon maken door Roel
Wilt u ook een boodschap overbrengen met een humoristische ondertoon? Neem geheel vrijblijvend contact op met Roel. Hij gaat graag met u in gesprek over het maken van een verrassende cartoon. Ook wanneer u twijfelt of een cartoon voor u het juiste middel is, adviseert Roel u graag.