Een illustrator wordt om allerlei redenen gezocht. Illustraties zijn nu eenmaal voor veel doelen geschikt. Wilt u een nieuwe situatie uitbeelden? Een nieuw concept weergeven? Lezers over een leesdrempel helpen? Met een illustratie kan het allemaal. Maar ook voor een infographic, een portret, een redactioneel artikel of een kinderboek kan een illustrator u helpen. Zoekt u een geschikte illustrator? Welkom bij Roel Ottow, uw ervaren en gedreven illustrator!

Originele illustraties van illustrator Roel Ottow
Originaliteit is één van de grootste drijfveren van Roel. Samen met u de juiste toon bepalen en daar vervolgens die verrassende illustratie bij maken; dat drijft Roel als illustrator! Een creatief concept in beeld en / of tekst dat naadloos bij uw redactionele artikel of verhaal aansluit? Illustrator Roel verzorgt het al jaren, voor heel veel verschillende opdrachtgevers en in de uiteenlopende, passende stijlen en technieken.

Roel Ottow, veelzijdig illustrator
Naast zijn originaliteit staat illustrator Roel ook bekend om zijn veelzijdigheid. Zo maakt Roel illustraties met humor, maar ook met een serieuze ondertoon. Cartoons, karikaturen, portretten of tekeningen: voor een bevlogen illustrator als Roel is niets te gek! Het grootste plezier haalt Roel uit het afstemmen van inhoud, stijl, techniek en uitwerking op de opdrachtgever en de doelgroep. Het tekent de ras-illustrator die Roel is.

Zoekt u een illustrator?
Bent u op zoek naar een ervaren illustrator die originele illustraties van topkwaliteit maakt? Roel maakt graag kennis met u. Bel of mail hem voor een geheel vrijblijvende kennismaking en laat u verrassen door zijn kwaliteiten als illustrator!