Kinderboekillustraties maken voor in prentenboeken is voor vrijwel alle illustratoren de kers op de taart. Ook illustrator Roel geniet ervan om originele, verrassende kinderboekillustraties te maken. Tekeningen maken bij een verhaal dat kinderen aanspreekt, is gewoon zo mooi!

Kinderboekillustraties maken, een vak apart
Illustreren is zoveel méér dan ‘gewoon’ tekenen. Bij kinderboekillustraties komt alles samen: lijnvoering, compositie, kleuren, sfeer; dit alles bepaalt of een illustratie kinderen en hun ouders aanspreekt. Maar het belangrijkste blijft de liefde voor het verhaal, voor de kinderen en het plezier dat doorklinkt in de illustratie.

Kinderboekillustraties met de WOW-factor
Laat de illustraties voor uw kinderboek met een gerust hart aan Roel over. Als ervaren en gedreven illustrator verzorgt hij uw kinderboekillustraties en kunt u zelf gewoon lekker genieten van het resultaat. Over de illustraties hoeft u zich geen zorgen te maken: goed is voor Roel nooit genoeg; hij gaat verder tot zijn kinderboekillustraties de WOW-factor hebben. Niet voor niets staat Roel bekend om zijn originaliteit en creativiteit…

Uw betrouwbare kinderboekillustrator
Naast origineel en creatief is Roel ook punctueel en betrouwbaar. Afspraak is voor Roel ook echt afspraak, en deadline is deadline. Mede dankzij zijn betrouwbaarheid is Roel uitgegroeid tot een vaste waarde als kinderboekillustrator.

Laat uw kinderboekillustraties maken door Roel
Wilt u ook een mooi, aansprekend kinderboek met originele illustraties? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Roel. Hij gaat graag met u in gesprek over uw kinderboekillustraties.